Bartlehiem 13
Wonen of je op vakantie bent

Hoofdimpressie van Wonen of je op vakantie bent te Bartlehiem 13

Te koop. Vraagprijs: € 450.000,= k.k.

Op een idyllische locatie, direct aan de Dokkumer Ee op één van Nederlands beroemdste plekjes, staat dit tot woonhuis te verbouwen voormalige horeca etablissement op 4.379 m2 eigen grond.

Het pand ligt op een rustige, landelijke locatie onder de rook van Leeuwarden. Er is een fraai en weids uitzicht over het open vaarwater alsmede de weilanden. Rondom de woning liggen verschillende terrassen en grasvelden en aan de oever kunt u een eigen boot aanleggen. De royale tuin biedt volop privacy.

Men kan volledig naar eigen inzicht het etablissement verbouwen naar een karakteristiek woonhuis. Het woonoppervlakte bedraagt thans ongeveer 150 m2, maar er mag nog 40 m2 aan de woning worden bijgebouwd en er mag nog een vrijstaand bouwwerk van 60 m2 worden gebouwd (dit is beide wel omgevingsvergunning plichtig).
Aan de achterzijde van het pand mag nog 30 m2 worden bijgebouwd met een maximum hoogte van 3 m1. Dit is vergunningsvrij.

Er is een serre grenzend aan het water en in 2000 is er een riante keuken geplaatst met onder andere een gasgestookt AGA Fornuis, welke over te nemen is. Het pand heeft uitsluitend een woonbestemming en kan derhalve verbouwd worden tot fraai woonhuis.

Voor wie buiten wil wonen in een inspirerende en rustieke, rustgevende en unieke omgeving is dit een absolute buitenkans.

Meer informatie? Klik hier voor het contactformulier.

5897