Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Harlingerweg 64 in Franeker 8801 PD

Harlingerweg 64

8801 PD Franeker
Vraagprijs € 165.000,- k.k.
Verkocht
Bel of mail ons
0517-393931

Omschrijving

Namens GGZ Friesland wordt deze vrijstaande woning met bijbehorende houten schuur/ berging als gelegen op een ruime kavel van 1.340 m2 eigen grond te koop aangeboden.
De woning is tot voor kort in gebruik geweest bij de GGZ en is derhalve niet als zelfstandige woning gebruikt, waardoor het geheel op onderdelen nog dient te worden aangepast.
De woning heeft een inhoud van ca. 323 m3,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1902 Woonoppervlakte 104 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Namens GGZ Friesland wordt deze vrijstaande woning met bijbehorende houten schuur/ berging als gelegen op een ruime kavel van 1.340 m2 eigen grond te koop aangeboden.
De woning is tot voor kort in gebruik geweest bij de GGZ en is derhalve niet als zelfstandige woning gebruikt, waardoor het geheel op onderdelen nog dient te worden aangepast.
De woning heeft een inhoud van ca. 323 m3, een woonoppervlakte van ca. 104 m2 en is deels geïsoleerd en deels voorzien van dubbel glas. De verwarming geschiedt middels radiatoren aangesloten op een HR-combiketel (Remeha), welke in eigendom is. Bouwjaar onbekend. Het geheel maakt een verzorgde indruk.

Indeling: entree (2,25 x 2,30), doucheruimte, gang met toiletruimte, slaapkamer I (ca. 11 m2), slaapkamer II (ca. 8 m2) met vaste wastafel, woonkamer (5,35 x 4,5), keuken (4,85 x 2,0) met nette keukenopstelling, CV-kast, bijkeuken/ achter entree (3,9 x 1,9) met meterkast.

Verdieping: overloop: vaste kasten, twee slaapkamers van elk ca. 9 m2.

De woning wordt afgeleverd 'As it Is' hetgeen betekent: wat men ziet, is wat men krijgt. Hieromtrent zal het navolgende artikel in de koopovereenkomst worden opgenomen;

'Het is koper bekend dat de onroerende zaak Harlingerweg 64 Franeker meer dan 35 jaar oud is en dat de onroerende zaak (gedeeltelijk) gerenoveerd moet worden. Gezien het feit dat de onroerende zaak (gedeeltelijk) gerenoveerd moet worden wil verkoper geen enkele aansprakelijk aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare c.q. verborgen gebreken. Hieronder vallen eveneens zichtbare en onzichtbare c.q. verborgen gebreken die het gevolg zijn van het niet bouwen conform de bouwvoorschriften c.q. bouwvergunningen c.q. bestemmingsplanbepalingen e.d. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen om bovenstaande modeltekst van artikel 6.3 door te halen. Dit betekent dat als de onroerende zaak bij de eigendomsoverdracht niet de feitelijke eigenschappen bezit die nodig zijn voor een normaal gebruik als woonhuis, dit voor rekening en risico van koper komt. Met andere woorden: koper koopt de onroerende zaak "as it is". Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden. Koper is in de gelegenheid gesteld om de onroerende zaak bouwkundig (te laten) onderzoeken.'

De woning is thans nog aangesloten op de riolering van de GGZ. Er lopen inmiddels aanvragen tot het aansluiten op het gemeentelijk riool. Bij de verkoop wordt uitgegaan dat het object nog zal worden voorzien van een aansluiting op het gemeentelijk riool. Koper dient er rekening mee te houden dat hieromtrent enige graafwerkzaamheden in het perceel dienen plaats te vinden. Indien het te verkopen object niet kan / zal worden aangesloten op het gemeentelijk riool, dan zal koper een jaarlijkse vergoeding aan GGZ moeten betalen tot gebruik van dit riool. Deze vergoeding is gelijk aan een door de gemeente berekende rioolaansluiting particulieren. Koper dient alsdan ook zelf bestaande pompput en pompen zoals deze thans op het erf aanwezig zijn te onderhouden.

Verkoop door verkoper vindt plaats onder voorbehoud goedkeuring van de Raad van Bestuur en Raad van Toezicht GGZ, College Sanering Zorginstellingen, Bank Nederlandse Gemeenten en Waarborgfonds voor de Zorg. In de koopovereenkomst wordt ten behoeve van verkoper een ontbindende voorwaarde opgenomen dat verkoper de koopovereenkomst kan ontbinden indien een van voornoemde afdelingen zijn goedkeuring tot verkoop aan koper onthoudt.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 165.000,- kosten koper Aanvaarding Direct Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning vrijstaande woning Kwaliteit woning Eenvoudig Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 1902 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan drukke weg, vrij uitzicht en open ligging Indeling Woonoppervlakte 104 m² Perceeloppervlakte 1340 m² Inhoud 323 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Energieklasse G Energie einddatum 31-03-2027 Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Remeha HR combi (Gas Combiketel, Eigendom) Buitenruimte Tuin Tuin rondom Kwaliteit tuin aan te leggen Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Isolatie Geen isolatie Parkeergelegenheid Garage Geen garage Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Kluswoning Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Franeker Sectie F Perceelnummer 322 Oppervlakte 1340 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.