Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bitgumerdyk 32 in Berltsum 9041 CE

Bitgumerdyk 32

9041 CE Berltsum
Vraagprijs € 1.075.000,- k.k. Beschikbaar
Bel of mail ons
0517-393931

Omschrijving

Wij gaan verhuizen!
En daarom gaan wij over tot verkoop van ons royale en in goede staat verkerende vrijstaande woonhuis met aangebouwde serre en tuinkamer, met vrijstaande dubbele garage, carport en zwembad met zonneweide;
Alsmede het bedrijf bestaande uit het aangebouwde kantoor van 100 m2 de vrijstaande winkelruimte van 490 m2 met luifel van 60 m2, een loods van 200 m2 allen gelegen...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 790 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Wij gaan verhuizen!
En daarom gaan wij over tot verkoop van ons royale en in goede staat verkerende vrijstaande woonhuis met aangebouwde serre en tuinkamer, met vrijstaande dubbele garage, carport en zwembad met zonneweide;
Alsmede het bedrijf bestaande uit het aangebouwde kantoor van 100 m2 de vrijstaande winkelruimte van 490 m2 met luifel van 60 m2, een loods van 200 m2 allen gelegen op 18.402 m2 eigen grond.

Met veel plezier en genoegen hebben wij vanaf deze locatie sinds 2004 ons bedrijf Tolsma Sierbestrating geëxploiteerd en zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de regio.
Op de locatie rust het bestemmingsplan “Glastuinbouw Berltsum”, dat is vastgesteld op 29 januari 2015. Het erf met gebouwen en showtuinen etc. (groot ca. 6.223 m2) heeft de bestemming “Bedrijf” waarbinnen bedrijven zijn toegestaan in de categorieën 1, 2, 3.1 dan wel 3.2 met de daarbij behorende bedrijfswoning.
Het achtergelegen terrein welke wij thans hebben ingericht als showtuin, opslag en rangeerterrein met weide is groot 12.179 m2 en heeft de bestemming “Glastuinbouw”.

De ligging is perfect nabij de rotonde van de N 383 (St. Annaparochie / Leeuwarden/ A-31) aan de invalsweg van Berltsum. Dit maakt de locatie geschikt voor veel bedrijfssoorten die ruimtelijk willen ondernemen zoals; bouw en bouw gerelateerde bedrijven, installatiebedrijven, showroom gerelateerde bedrijven voor auto, boot of caravan, transport/ logistiekbedrijven, tuincentra, etc.
Echter indien er belangstelling bestaat voor de totale bedrijfsovername van Tolsma Sierbestrating is dit bespreekbaar (en indien er belangstelling bestaat voor het huren van de bedrijfsgebouwen met terreinen is dit eveneens bespreekbaar; vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.)

Woonhuis:
Het woonhuis is omstreeks 1997 traditioneel gebouwd van steen (spouwmuren), de vloeren zijn van beton en het zadeldak is gedekt met betonpannen. De gehele woning is geïsoleerd en voorzien van dubbel glas. De verwarming geschiedt middels radiatoren en deels via vloerverwarming aangesloten op een HR- CV combiketel.
Later is er op het zuiden (achterzijde van de woning) een serre aangebouwd met een oppervlak van ca. 40 m2, en een tuinkamer van ca. 32 m2 beide voorzien van een plat dak. Grenzend aan de woning staat een vrijstaande garage, gebouwd van steen en het zadeldak is gedekt met betonpannen. De garage is geschikt voor twee auto’s en berging.
Naast deze garage staat nog een dubbele carport.

Indeling: entree- hal, meterkast, toilet, opgang naar verdieping, slaapkamer met ruime en luxe badkamer, woonkamer met open keuken voorzien van luxe keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur, bijkeuken, serre (2e woonkamer) tuinkamer.
Verdieping: overloop, vier slaapkamers, 2e badkamer en toilet.

De woning heeft een inhoud van ca. 660 m3
De garage heeft een inhoud van ca. 178 m3.

Grenzend aan de woning is er een royale privétuin met verwarmd zwembad en met tuinchalet voorzien van sauna.

Bedrijfsloods/ veldschuur:
Achter de woning staat een in 2004 gebouwde bedrijfsloods, gefundeerd op poeren waarop vrij dragende stalen spanten bekleed met damwandprofielplaten op houten gordingen.
De gehele vloer bestaat uit straatwerk. In gebruik als opslagloods/ garage.

De bedrijfsloods heeft een afmeting van 10 x 20 = 200 m2

Kantoor:
In 2007 is er grenzend aan de woning een kantoor aangebouwd, opgetrokken uit spouwmuren met puikozijnen, geheel geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. Het dak bestaat uit een platdakconstructie en de vloer is van beton, voorzien van vloerverwarming.
Het totaal bruto vloeroppervlak is ca. 100 m2

Winkel:
In 2012 is er een winkelhal gerealiseerd, gefundeerd op poeren, waarop vrijdragende stalen spanten. Gevels en dak zijn bekleed met geïsoleerde sandwichpanelen. De winkel is voorzien van een vloer van straatwerk en wordt verwarmd middels een CV-installatie.
Het bruto vloeroppervlak van de winkel is 35 x 14 = 490 m2, luifel 30 x 2 = 60 m2.

Aan de straatzijde is het geheel afgesloten middels een deugdelijk stalen (sier)hekwerk voorzien van een brede toegangspoort.

Er kan vrij van BTW geleverd worden.

** bij verkoop geldt antispeculatiebeding t.b.v. verkoop sierbestrating tenzij er een algehele bedrijfsovername volgt.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.075.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 790 m² Woonoppervlakte 365 m² Perceeloppervlakte 18402 m² Oppervlakte kantoorruimte 100 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
690 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
100 m²
Aantal verdiepingen
1
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
6223 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.