Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Harlingen 8862 DX

Plan Ludinga vrije bouwkavels aan vaarwater

8862 DX Harlingen
Bel of mail ons
0517-393931

Omschrijving

Wonen aan open vaarwater in de sfeervolle havenstad Harlingen!

Aan de oostzijde van Harlingen wordt Plan Ludinga ontwikkeld. Een nieuw en uniek woongebied aan de rand van de stad waar de komende jaren het nieuwe Harlingen in een parkachtige en landelijke sfeer zal ontstaan. Het karakter van deze nieuwe en kindvriendelijke wijk met een ziekenhuis, scholen, een speeltuin en...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 157.500,- tot € 249.500,- Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Start Verkoop 04-04-2019 Aantal kavels 26 Vrij 26 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Wonen aan open vaarwater in de sfeervolle havenstad Harlingen!

Aan de oostzijde van Harlingen wordt Plan Ludinga ontwikkeld. Een nieuw en uniek woongebied aan de rand van de stad waar de komende jaren het nieuwe Harlingen in een parkachtige en landelijke sfeer zal ontstaan. Het karakter van deze nieuwe en kindvriendelijke wijk met een ziekenhuis, scholen, een speeltuin en winkelcentrum Kimswerda in de directe nabijheid heeft als thema 'woonconform'.

Plan Ludinga grenst aan natuurgebied "Hegewiersterfjild' (van Natuurmonumenten). Hier worden diverse royale bouwkavels aangeboden aan open vaarwater met een directe verbinding met de Waddenzee en de Friese binnenwateren. De kavels zijn bouwrijp en vrij van architect en aannemer. U kunt hier dus de woning van uw dromen laten bouwen. Wat u op de kavel precies voor woning mag bouwen is vastgelegd in het bestemmingsplan. Dit plan kunt u inzien op ruimtelijkeplannen.nl, bestemmingsplan 'Ludinga Harlingen'. De belangrijkste punten uit het bestemmingsplan hebben we op een rij gezet en kunt u terug vinden in de brochure.
 

De woningen moeten “gasloos” worden gebouwd. Hiervoor zijn er verschillende mogelijkheden. Luchtwarmtepompen maken relatief veel geluid wat voor overlast kan zorgen voor de andere bewoners in het gebied. Bij lage temperaturen is het verbruik van elektriciteit van een luchtwarmtepomp hoger dan de opbrengst van energie.  Feitelijk wordt de woning dan elektrisch verwarmd wat relatief erg duur is. Houtpallets geven veel geuroverlast. Daarom is besloten dat de te bouwen woningen voor de verwarming moeten worden uitgerust met een aardwarmtepomp. Een aardwarmtepomp staat binnen en heeft een veel lager geluidsniveau. De winning van energie is stabiel en niet afhankelijk van de buitentemperatuur. In de zomer wordt de woning met dit systeem gekoeld wat nodig is om dat de woningen zwaar geïsoleerd worden.

Dit plan is de laatste uitbreiding aan de oostzijde van Harlingen voor de komende tientallen jaren. Dit betekent dat deze kavels voorlopig de laatste kans is om te wonen op deze schitterende locatie.

In de koopsom is begrepen:

- De koopsom voor de grond
- Omzetbelasting 21%
- De kosten van de notaris voor de levering van de grond

Niet in de koopsom is begrepen de beschoeiing.

De beschoeiing zal door en voor rekening van de koper dienen te worden aangebracht. In de brochure zijn enkele voorbeelden van beschoeiingen die zijn goedgekeurd en een prijsindicatie van beschoeiingen. Andere beschoeiingen zijn mogelijk.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 157.500,- - € 249.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Start Verkoop 04-04-2019 Aantal kavels 26 Vrij 26 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 8862 DX Harlingen

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.