Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bitgumerdyk 32 in Berltsum 9041 CE

Bitgumerdyk 32

9041 CE Berltsum
€ 785.000,- k.k.
Nieuw
Bel of mail ons
0517-393931

Omschrijving

Wij gaan verhuizen!
En daarom gaan wij over tot verkoop van ons royale en in goede staat verkerende vrijstaande woonhuis met aangebouwde serre en tuinkamer, met vrijstaande dubbele garage, carport en zwembad met zonneweide; alsmede het bedrijf bestaande uit het aangebouwde kantoor van 100 m2, een loods van 200 m2 en het royale bedrijfsterrein, op ca. 17.302 m2 eigen grond.

Met...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1997 Woonoppervlakte 356 m² Aantal kamers 9
Lees meer

Omschrijving

Wij gaan verhuizen!
En daarom gaan wij over tot verkoop van ons royale en in goede staat verkerende vrijstaande woonhuis met aangebouwde serre en tuinkamer, met vrijstaande dubbele garage, carport en zwembad met zonneweide; alsmede het bedrijf bestaande uit het aangebouwde kantoor van 100 m2, een loods van 200 m2 en het royale bedrijfsterrein, op ca. 17.302 m2 eigen grond.

Met veel plezier en genoegen hebben wij vanaf deze locatie sinds 2004 ons bedrijf Tolsma Sierbestrating geëxploiteerd en zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de regio.
Op de locatie rust het bestemmingsplan “Glastuinbouw Berltsum” welke is vastgesteld op 29 januari 2015. Het erf met gebouwen en showtuinen etc. groot ca. 5.123 m2 heeft de bestemming “Bedrijf” waarbinnen bedrijven zijn toegestaan in de categorieën 1, 2, 3.1 dan wel 3.2 met de daarbij behorende bedrijfswoning.
Het achtergelegen terrein dat wij thans hebben ingericht als showtuin, opslag en rangeerterrein met weide is groot 12.179 m2 en heeft de bestemming “Glastuinbouw”.

De ligging is perfect nabij de rotonde van de N 383 (St. Annaparochie / Leeuwarden/ A-31) aan de invalsweg van Berltsum.
Dit maakt de locatie geschikt voor veel bedrijfssoorten die ruimtelijk willen ondernemen zoals; bouw en bouw gerelateerde bedrijven, installatiebedrijven, showroom gerelateerde bedrijven voor auto, boot of caravan, transport/ logistiekbedrijven, tuincentra etc.
Echter indien er belangstelling bestaat voor de totale bedrijfsovername van Tolsma Sierbestrating is dit bespreekbaar (en indien er belangstelling bestaat voor het huren van de bedrijfsgebouwen met terreinen is dit eveneens bespreekbaar; vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.)

Woonhuis:
Het woonhuis is omstreeks 1997 traditioneel gebouwd van steen (spouwmuren), de vloeren zijn van beton en het zadeldak is gedekt met betonpannen. De gehele woning is geïsoleerd en voorzien van dubbel glas. De verwarming geschiedt middels radiatoren en deels via vloerverwarming aangesloten op een HR- CV combiketel.

Later is er op het zuiden (achterzijde van de woning) een serre aangebouwd met een oppervlak van ca. 40 m2, en een tuinkamer van ca. 32 m2 beide voorzien van een plat dak. Grenzend aan de woning staat een vrijstaande garage, gebouwd van steen en het zadeldak is gedekt met betonpannen. De garage is geschikt voor twee auto’s en berging.
Naast deze garage staat nog een dubbele carport.

Indeling:entree- hal, meterkast, toilet, opgang naar verdieping, slaapkamer met ruime en luxe badkamer, woonkamer met open keuken voorzien van luxe keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur, bijkeuken, serre (2e woonkamer) tuinkamer.
Verdieping:overloop, vier slaapkamers, 2e badkamer en toilet.

De woning heeft een inhoud van ca. 660 m3; de garage heeft een inhoud van ca. 178 m3.

Grenzend aan de woning is er een royale privétuin met verwarmd zwembad en met tuinchalet voorzien van sauna.

Bedrijfsloods/ veldschuur:
Achter de woning staat een in 2004 gebouwde bedrijfsloods, gefundeerd op poeren waarop vrij dragende stalen spanten bekleed met damwandprofielplaten op houten gordingen.
De gehele vloer bestaat uit straatwerk. In gebruik als opslagloods/ garage.

De bedrijfsloods heeft een afmeting van 10 x 20 = 200 m2.

Kantoor:
In 2007 is er grenzend aan de woning een kantoor aangebouwd, opgetrokken uit spouwmuren met puikozijnen, geheel geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. Het dak bestaat uit een platdakconstructie en de vloer is van beton, voorzien van vloerverwarming.
Het totaal bruto vloeroppervlak is ca. 100 m2

Aan de straatzijde is het geheel afgesloten middels een deugdelijk stalen (sier)hekwerk voorzien van een brede toegangspoort.


Vraagprijs € 785.000,= k.k. exclusief BTW
Er kan vrij van BTW geleverd worden.** bij verkoop geldt antispeculatiebeding t.b.v. verkoop sierbestrating tenzij er een algehele bedrijfsovername volgt.Indien gewenst in combinatie te koop met aangrenzende winkel/bedrijfsloods:

Aan de Bitgumerdyk 32 A Berltsum, op zichtlocatie van de invalsweg, staat deze in 2012 nieuw gebouwde bedrijfshal met detailhandelsfunctie / winkel op een ruime kavel van circa 1.100 m2 eigen grond.

Gebruik als bedrijfsbestemming behoort eveneens tot de mogelijkheden voor bedrijven tot milieuklasse 3.2.

De hal meet ca. 13,5 x 35 m1 en heeft een aangebouwde luifel van ca. 60 m2. De ruimte is geheel verwarmd en voorzien van een 20x30x6 sierbestrating vloer. Aan de voorzijde is er een elektrische toegangsdeur en aan de achterzijde (expeditie ruimte) is er een loopdeur met overheaddeur.

Bij verkoop wordt het geheel afgesplitst van het grotere geheel en worden er nadere afspraken gemaakt omtrent het terrein gebruik. Daarnaast dient het alsdan nog voorzien te worden van eigen Nutsvoorzieningen.


Vraagprijs € 265.000,= k.k. exclusief BTW
Er kan vrij van BTW geleverd worden.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 785.000,- kosten koper Specificatie BTW belast Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Luxe Subtype woning Niet-repeterend permanent Kenmerken Bedrijfs- of dienstwoning Bouwjaar 1997 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan drukke weg en bedrijventerrein Indeling Woonoppervlakte 356 m² Perceeloppervlakte 17302 m² Gebouwgebonden buitenruimte 10 m² Overige inpandige ruimte 8 m² Externe bergruimte 79 m² Inhoud 660 m³ Aantal kamers 9 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Dubbel glas en volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel en vloerverwarming gedeeltelijk C.V.-Ketel Gas Combiketel Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Verzorgd Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen en carport, voor 2 auto's Parkeeroppervlakte 40 m² (807 bij 507) Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Bedrijfswoning Huidige bestemming Bedrijfswoning Voorzieningen Voorzieningen Zwembad Kadastrale gegevens Gemeente Berlkum Sectie E Perceelnummer 1485 Oppervlakte 1775 m² Kadastrale gegevens Gemeente Berlikum Sectie E Perceelnummer 1486 Oppervlakte 3348 m² Kadastrale gegevens Gemeente Berlikum Sectie E Perceelnummer 1517 Oppervlakte 12179 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.