Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Salverderweg in Franeker 8801 PT

Salverderweg

8801 PT Franeker
Koopsom € 125.000,- k.k.
Verkocht
Bel of mail ons
0517-393931

Omschrijving

Unieke aanbieding!!

In het landelijk gebied tussen Franeker en Zweins wordt ten zuiden van de Salverderweg, tegenover de boerderij Salverderweg 69 deze royale bouwkavel van 1.995 m2 te koop aangeboden.
Het betreft een bouwkavel voor de bouw van één vrijstaande woning.

Als ontsluiting naar de kavel dient koper de bestaande dam te verplaatsen. De nieuwe dam mag tegen...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Unieke aanbieding!!

In het landelijk gebied tussen Franeker en Zweins wordt ten zuiden van de Salverderweg, tegenover de boerderij Salverderweg 69 deze royale bouwkavel van 1.995 m2 te koop aangeboden.
Het betreft een bouwkavel voor de bouw van één vrijstaande woning.

Als ontsluiting naar de kavel dient koper de bestaande dam te verplaatsen. De nieuwe dam mag tegen de huidige dam worden geplaatst óf aan de andere kant van het perceel worden geplaatst.

In het vigerend bestemmingsplan Buitengebied 2013 als vastgesteld op 26 juni 2015 is de kavel bestemd als “wonen-2” hetgeen inhoud dat hier een woning gebouwd mag worden als volgt:

-Oppervlakte hoofdgebouw ten hoogste 200 m2
-Goothoogte woonhuis maximaal 4,00 m1
-Dakhelling woning minimaal 30 en maximaal 60 graden
-Bouwhoogte woonhuis ten hoogste 9,00 m1
-Gezamenlijk oppervlak aan en bijgebouwen 100 m2
-Er moet 75 m1 afstand zijn tot de veestal van nr. 69.

Aangaande inrichting, bouwvlak, beplantingsvoorwaarden etc. zijn er diverse regelingen op deze bouwkavel van toepassing welke allen als bijlage integrerend onderdeel uitmaken van deze aanbieding en als zodanig ook integrerend onderdeel van de koopovereenkomst zullen zijn zoals:

-Erf inpassingsplan gemeente Franekeradeel d.d 29-04-2013
-Beplantingsplan (met bijbehorende begroting. Begroting is géén onderdeel van de koopovereenkomst)
-Afschrift bestemmingsplan buitengebied d.d. 26 juni 2015
-Afschrift overeenkomst gemeente Franekeradeel Stichting IJsselvliet

De navolgende bepalingen worden expliciet als bijzondere bepalingen opgenomen in de koopovereenkomst:

1.Onlosmakelijk onderdeel van deze overeenkomst is de situatietekening waarop de bouwkavel is aangegeven alsmede de overeenkomst tussen de eigenaar en de gemeente Franekeradeel d.d. resp. 25 en 21 januari 2014. Het is koper bekend dat invulling van de bouwkavel aan regels en voorwaarden (als genoemd in voornoemde overeenkomst) zijn verbonden waarvan tevens onderdeel uit maakt het beplantingsplan als opgesteld door de gemeente Franekeradeel. Koper verplicht zich zorg te dragen voor invulling van dit beplantingsplan en naleving van de bepalingen uit de overeenkomst met de gemeente.
2.Het is koper bekend dat een gedeelte van het perceel is bestempeld als voormalige stortplaats waardoor een gedeelte van het perceel vanuit milieutechnisch oogpunt slechts beperkt bruikbaar zal zijn. Voor de bouwkavel is er een schone grond verklaring, die als bijlage bij de koopovereenkomst wordt gevoegd.
3.Partijen komen overeen elkaar daar waar mogelijk te zullen ondersteunen ter verkrijging van de benodigde vergunningen ter realisatie van de te bouwen woning met garage/ berging waarbij gesteld dat alle kosten hiertoe voor rekening en risico van koper zijn.

Voor nadere informatie kunt u contact op nemen.
Prijs op aanvraag
Aflevering bij bouwvergunning.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 125.000,- kosten koper Aanvaarding Direct Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1995 m² Kadasteroppervlakte 1995 m² Kadastrale gegevens Gemeente Franeker Sectie F Perceelnummer 947 Oppervlakte 1995 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring