Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bouwnummer (Bouwnummer 127) in Harlingen 8862 DX

Bouwnummer (Bouwnummer 127)

8862 DX Harlingen
Koopsom € 188.000,- v.o.n.
Te koop
Bel of mail ons
0517-393931

Omschrijving

Wonen aan open vaarwater in de sfeervolle havenstad Harlingen!

Aan de oostzijde van Harlingen wordt Plan Ludinga ontwikkeld. Een nieuw en uniek woongebied aan de rand van de stad waar de komende jaren het nieuwe Harlingen in een parkachtige en landelijke sfeer zal ontstaan. Het karakter van deze nieuwe en kindvriendelijke wijk met een ziekenhuis, scholen, een speeltuin en...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

Wonen aan open vaarwater in de sfeervolle havenstad Harlingen!

Aan de oostzijde van Harlingen wordt Plan Ludinga ontwikkeld. Een nieuw en uniek woongebied aan de rand van de stad waar de komende jaren het nieuwe Harlingen in een parkachtige en landelijke sfeer zal ontstaan. Het karakter van deze nieuwe en kindvriendelijke wijk met een ziekenhuis, scholen, een speeltuin en winkelcentrum Kimswerda in de directe nabijheid heeft als thema 'woonconform'.

Plan Ludinga grenst aan natuurgebied "Hegewiersterfjild' (van Natuurmonumenten). Hier worden diverse royale bouwkavels aangeboden aan open vaarwater met een directe verbinding met de Waddenzee en de Friese binnenwateren. De kavels zijn bouwrijp en vrij van architect en aannemer. U kunt hier dus de woning van uw dromen laten bouwen. Wat u op de kavel precies voor woning mag bouwen is vastgelegd in het bestemmingsplan. Dit plan kunt u inzien op ruimtelijkeplannen.nl, bestemmingsplan 'Ludinga Harlingen'. De belangrijkste punten uit het bestemmingsplan hebben we op een rij gezet en kunt u terug vinden in de brochure.

Dit plan is de laatste uitbreiding aan de oostzijde van Harlingen voor de komende tientallen jaren. Dit betekent dat deze kavels voorlopig de laatste kans is om te wonen op deze schitterende locatie.

In de koopsom is begrepen:

- De koopsom voor de grond
- Omzetbelasting 21%
- De kosten van de notaris voor de levering van de grond

Niet in de koopsom is begrepen de beschoeiing.

De beschoeiing zal door en voor rekening van de koper dienen te worden aangebracht. In de brochure zijn enkele voorbeelden van beschoeiingen die zijn goedgekeurd en een prijsindicatie van beschoeiingen. Andere beschoeiingen zijn mogelijk.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 188.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Indeling Perceeloppervlakte 594 m² Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag
Route van naar Bouwnummer (Bouwnummer 127), 8862 DX Harlingen

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.