Mijn favorieten

Woning taxaties

Voor het uitvoeren van een taxatie kunt u vertrouwen op de kennis en ervaring van onze taxateur. Een taxatie kan nodig zijn in verband met het aanvragen van een hypotheek, het bepalen van de huurwaarde of voor een opgave aan de belastingdienst. Maar ook bij een echtscheiding of overlijden kan een taxatierapport nodig zijn.

Diverse geldverstrekkers zoals banken en verzekeringsmaatschappijen accepteren niet zomaar elke taxatie maar hanteren strikte regels. Al onze taxatierapporten voldoen aan de eisen van alle financiële instellingen. Wij zijn aangesloten bij het NRVT én zijn REV-taxateur. Voor een gevalideerd rapport maken wij gebruik van de instituten NWWI en TaxateursUnie.

Voor specifieke taxaties benodigd voor bijvoorbeeld onteigeningen, (her)ontwikkeling, en grondverwerving bent u eveneens aan het juiste adres. Tot onze opdrachtgevers behoren dan ook diverse banken, accountantskantoren, beleggers, een woningbouwvereniging en natuurlijk vele particuliere huizenbezitters en huizenzoekers.

Wij streven wij erna een taxatierapport binnen 3 werkdagen na de dag van de opname van de woning af te leveren.

Bel voor een offerte naar ons kantoor: 0517-393931!

Dus neem nu contact met ons op voor het aanvragen van een offerte of het inplannen van een opname afspraak.            


 
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring