Skip to main content
Verkocht

Oudebildtdijk 1202 9075 NR Westhoek

€ 265.000,- k.k.
  • 98 m2  woonopp.
  • 1 badkamer
  • 5 kamers

Omschrijving

Heerlijk vrij wonen.

Dat doet u aan één van de langste bewoonde straten van Nederland, nabij de Waddenzee, daar staat deze knusse, karakteristieke woning met ruime houten schuur en een adembenemend uitzicht over de Friese landerijen, gelegen op 500m2 grond.

Knus, maar met 98m2 woonoppervlak en een inhoud van 363m3 verrassend ruim en in zeer goede staat van onderhoud! De woning is gebouwd omstreeks 1918 en altijd met veel liefde onderhouden. De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas, alleen de bijkeuken is nog voorzien van enkel glas. De verwarming geschiedt middels radiatoren, die zijn aangesloten op een ATAG HR-combiketel van 2011, die in eigendom is. Het dak is door de vorige bewoner (voor 2007) vernieuwd en daarbij geïsoleerd en de buitengevels zijn voorzien van voorzetwanden.

Indeling:
Via de linker oprit gaan we achterom en nemen we de achterdeur naar binnen en komen zo uit in de bijkeuken met hier de aansluiting en afvoer voor de witgoedopstelling, de meterkast, toegang tot de kelder, de badkamer met ligbad, douche toilet en wastafel en de woonkeuken. De woonkeuken heeft meer dan voldoende ruimte om een grote eettafel te plaatsen en heeft een halfopen keuken, die voorzien is van diverse inbouwapparatuur. De keuken staat direct in verbinding met de woonkamer. In beide kunt u genieten van de authentieke eigenschappen van de woning, zoals het balkenplafond, maar ook van het prachtige uitzicht over de landerijen richting het dorp Minnertsga. Via een klein trappetje naar beneden komen we in slaapkamer, die eveneens in verbinding staat met de badkamer.

Verdieping:
Via de vaste trap in de woonkamer komen we op de overloop, die ook gebruikt kan worden als extra kamer. Deze staat weer in verbinding met de andere twee slaapkamers. Alle kamers zijn voorzien van een eigen dakkapel.

De grond is in eigendom van Wetterskip Fryslân, de woning heeft het eeuwigdurend recht van opstal tegen een retributie van € 21,75 per vier jaar.

Verder is er een groene strook direct achter en over de gehele breedte van de kavel (circa 70m2) in bruikleen bij de Gemeente. Hiervoor wordt geen jaarlijkse vergoeding betaald.

De woning wordt afgeleverd ‘As is, where is’ hetgeen betekent: wat men ziet, is wat men krijgt. Hieromtrent zal het navolgende artikel in de koopovereenkomst worden opgenomen;

Verkoper wil geen enkele aansprakelijk aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken. Hieronder vallen onder meer zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken die het gevolg zijn van het niet bouwen conform de bouwvoorschriften/ bouwvergunningen/ bestemmingsplanbepalingen e.d. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen om bovenstaande model-tekst van artikel 6.3 door te halen. Dit betekent dat als de onroerende zaak bij de eigendomsoverdracht niet de (feitelijke) eigenschappen bezit die nodig zijn voor een normaal gebruik als woonhuis, dit voor rekening en risico van koper komt. Met andere woorden: koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden. Koper is in de gelegenheid gesteld om de onroerende zaak bouwkundig (te laten) onderzoeken. Koper heeft hier wel/ geen gebruik van gemaakt. Verkoper staat ervoor in dat hij aan koper alle inlichtingen/ feiten heeft verschaft die verkoper in het kader van de mededelingsplicht aan koper behoort over te brengen, met dien verstande dat inlichtingen/ feiten die aan koper bekend of kenbaar zijn op het moment van het tot stand komen van de koopovereenkomst niet door verkoper behoeven te worden verstrekt.

We willen nogmaals benadrukken dat het een nette woning betreft die met veel liefde is onderhouden. Wij nodigen u dan ook van harte uit om dat te komen ervaren tijdens een bezichtiging.

Bijzonderheden :
– Karakteristieke vrijstaande dijkwoning;
– Bijzondere ligging met vrij uitzicht over de landerijen, zowel voor als achter de woning;
– Ruime achtertuin met veel privacy;
– Ruime houten schuur van ca. 52m2;
– Op- en afrit A31 op ca. 12 autominuten.

+ Volledige omschrijving

De Waard Makelaars en Taxateurs

Telefonisch bereikbaar tot 17:00

Bel 0517393931

Documenten

Download media

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 265.000,- k.k.
Publicatiedatum 28 April 2023
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 98 m2
Inhoud 363 m3

Energie

Energieklasse D
Isolatievormen Muurisolatie, Grotendeels dubbelglas
Soorten verwarming CV ketel
CV ketel type ATAG
CV ketel bouwjaar 2011
CV ketel brandstof Gas
CV ketel eigendom Eigendom
Soorten warm water CV ketel

Garage

Soort garage Geen garage

Bouw

Soort woonhuis Eengezinswoning
Soort bouw Bestaande bouw
Dak type Schilddak

Bouw

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Buitenruimte

Tuintypen Tuin rondom
Kwaliteit Fraai aangelegd
Totale oppervlakte 415 m2
Call Now ButtonBel voor advies