Skip to main content
Beschikbaar

Hertog van Saxenlaan 80 8802 PP Franeker

€ 595,- p/m.

Omschrijving

‘De metro’ is een bedrijfsverzamelgebouw, een ontmoetingsplek voor (startende) ondernemers in de zakelijke dienstverlening. De metro biedt 24 instapklare kantoorruimten te huur aan, variërend van 16 m2 tot 42 m2, inclusief diverse faciliteiten. De metro staat op een goede zicht locatie aan de Hertog van Saxenlaan, vlakbij de snelweg afrit A-31 Harlingen – Leeuwarden. Huurders en bezoekers kunnen op eigen terrein gratis parkeren.

Geregeld zijn er kantoorkamers beschikbaar. Voor een overzicht van het actuele aanbod kunt u het beste contact met ons opnemen

Indicatie van de huurprijzen:

Kleine kamer van ca. 30 m2 voor € 595,= *

Alle kantoren zijn gestoffeerd en voorzien van internet. U huurt inclusief koffie/thee faciliteiten, toiletgroepen en eigen parkeergelegenheid en overdekte fietsenstalling. Het pand wordt centraal verwarmd en is deels voorzien van airconditioning. Op de verdieping is een gezamenlijke kantine/ ontmoetingsruimte met pantry en een vergaderruimte van 42 m2, welke per dagdeel gehuurd kan worden.

Wij zijn op zoek naar huurders welke actief zijn in met name de zakelijke dienstverlening, zodat de gevestigde bedrijven elkaar kunnen ondersteunen, versterken of van elkaars diensten gebruik kunnen maken.

Het pand biedt voldoende doorgroeimogelijkheden, zolang er nog kantoorkamers beschikbaar zijn. Op eenvoudige wijze kunt u uw kantoor uitbreiden door extra ruimte bij te huren. De inrichting kunt u zelf doen, maar indien gewenst kunnen wij ook voor meubilair zorgen. Vraag naar de mogelijkheden.

* De huurprijs is per maand full service (excl. BTW), de contracten worden per half jaar afgesloten en aansluitend voor onbepaalde tijd.

+ Volledige omschrijving

De Waard Makelaars en Taxateurs

Telefonisch bereikbaar tot 17:00

Bel 0517393931

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 595,- p/m.
Aangeboden sinds 24 June 2021
Status Beschikbaar
BTW belast Ja

Indeling

Soort object Kantoorruimte
Kantoorruimte 1.135 m2

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Diversen

Woonruimte Geen woonruimte aanwezig

Parkeergelegenheid

Parkeerfaciliteiten Eigen parkeerterrein en fietsenberging
Parkeerpl. overdekt 0

Neem contact op

    Heeft u vragen of een bezichtiging inplannen?

    Call Now ButtonBel voor advies