Skip to main content

Woning Taxateur nodig?

Uw taxatierapport binnen 2 werkdagen. Om de waarde van uw woning of vastgoed te bepalen moet u de woning of gebouw laten taxeren door een erkend taxateur. Dit is specialistenwerk waar de taxateurs van De Waard 25 jaar ervaring in hebben. 

Uw woning taxeren

Taxaties van woningen.

Uw commercieel vastgoed taxeren

Taxaties van commercieel vastgoed.

Wat doet een Taxateur?

Wanneer u de waarde van uw woning of vastgoed laat vaststellen (het laat taxeren) gaan onze gecertificeerde en onafhankelijke taxateurs de woningwaarde nauwkeurig schatten. Dit doet ze aan de hand van de lokale (woning)markt en de eigenschappen van het pand en de omgeving.

Deze punten worden nauwkeurig beoordeeld en samengevoegd in het taxatierapport. Dit officiële en bindende rapport kunt u vervolgens gebruiken voor de aanvraag van een hypotheek, bij de belastingdienst of de verzekeraar. U weet naast de woningwaarde van uw huis ook de randzaken zoals hierboven omschreven.

De Waard taxateurs zijn erkend door:

Wat is mijn woning waard?

Regelmatig wordt een waardebepaling verward met een taxatie. Het is geen officiële vaststelling van de woningwaarde zoals een taxatie en meestal gratis. Het wordt daarom ook niet geaccepteerd bij het aanvragen van bijvoorbeeld een hypotheek.

Vraag een uw gratis waardebepaling aan
Call Now ButtonBel voor advies