Skip to main content
Beschikbaar

Breed Plak 14 8856 BW Pietersbierum

€ 160.000,- k.k.
  • 115 m2  woonopp.
  • 1 badkamer
  • 5 kamers
  • Tuin op Noordwest

Omschrijving

Kluswoning zoekt handige Harry.

Fraai gelegen met aan de voorzijde vrij zicht door de straat, staat deze vrijstaande woning op ca. 194m2 eigen grond. Aan de achterzijde heeft de woning een diepe tuin op het noorden met een houten berging. De tuin heeft een achterom middels een recht van pad.

De woning heeft een gebruiksoppervlak wonen van ca. 115m2 en een inhoud van ca. 446m3. De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas en heeft verder weinig tot geen aanvullende isolatie. Hier valt dus veel winst te behalen. De verwarming geschiedt middels radiatoren, die zijn aangesloten op een eigen CV-ketel en het warme water gaat via een eigen gasboiler.

INDELING

Parterre
Hal/entree met meterkast en toegang tot de woonkamer, die sfeervol gedecoreerd wordt met een balkenplafond. De woonkamer wordt door een glazenwand gescheiden van de eetkamer en de keuken. Hoewel de keuken nog functioneel is, vraagt deze wel om vernieuwing. Ditzelfde geldt voor de achtergelegen badkamer met ligbad, wastafel en het toilet, die te bereiken is via de bijkeuken. In de bijkeuken vinden we de CV-installatie en de aansluiting en afvoer voor de witgoed opstelling.

Verdieping:
Via de vaste trap in een tussenhal nabij de keuken komen we op de overloop, die in verbinding staat met de drie slaapkamers. Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel. Via de slaapkamer aan de voorzijde is de vliering bereikbaar, middels een luik in het plafond.

De woning wordt afgeleverd ‘As is, where is’ hetgeen betekent: wat men ziet, is wat men krijgt. Hieromtrent zal het navolgende artikel in de koopovereenkomst worden opgenomen;

Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 60 jaar oud is en dat de onroerende zaak (grondig) gerenoveerd moet worden. In verband hiermee wil verkoper geen enkele aansprakelijk aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken. Hieronder vallen onder meer zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken die het gevolg zijn van het niet bouwen conform de bouwvoorschriften/ bouwvergunningen/ bestemmingsplanbepalingen e.d. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen om bovenstaande model-tekst van artikel 6.3 door te halen. Dit betekent dat als de onroerende zaak bij de eigendomsoverdracht niet de (feitelijke) eigenschappen bezit die nodig zijn voor een normaal gebruik als woonhuis, dit voor rekening en risico van koper komt. Met andere woorden: koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden. Koper is in de gelegenheid gesteld om de onroerende zaak bouwkundig (te laten) onderzoeken. Koper heeft hier wel/ geen gebruik van gemaakt. Verkoper staat ervoor in dat hij aan koper alle inlichtingen/ feiten heeft verschaft die verkoper in het kader van de mededelingsplicht aan koper behoort over te brengen, met dien verstande dat inlichtingen/ feiten die aan koper bekend of kenbaar zijn op het moment van het tot stand komen van de koopovereenkomst niet door verkoper behoeven te worden verstrekt.

+ Volledige omschrijving

De Waard Makelaars en Taxateurs

Telefonisch bereikbaar tot 17:00

Bel 0517393931

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 160.000,- k.k.
Publicatiedatum 3 July 2024
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 115 m2
Inhoud 446 m3

Energie

Energieklasse G
Isolatievormen Gedeeltelijk dubbelglas
Soorten verwarming CV ketel
CV ketel type CV-ketel
CV ketel brandstof Gas
CV ketel eigendom Eigendom
Soorten warm water Gasboiler eigendom

Garage

Soort garage Geen garage

Bouw

Soort woonhuis Eengezinswoning
Soort bouw Bestaande bouw
Dak type Schilddak

Bouw

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Buitenruimte

Tuintypen Achtertuin
Kwaliteit Normaal
Totale oppervlakte 72 m2

Neem contact op

    Heeft u vragen of een bezichtiging inplannen?

    Call Now ButtonBel voor advies