Skip to main content
Beschikbaar

Breed Plak 15 8856 BW Pietersbierum

€ 269.500,- k.k.
  • 138 m2  woonopp.
  • 1 badkamer
  • Bouwjaar 1947
  • 5 kamers
  • Tuin op Noordwest

Omschrijving

Gelegen in het pittoreske Pietersbierum staat deze fraaie vrijstaande woning met een vrijstaande stenen berging met vliering en een houten berging op ca. 317m2 eigen grond. De woning heeft een royale achtertuin van ca. 190m2 en die is gelegen op het noorden. Het geheel is op sommige delen tamelijk netjes, maar op andere delen verdient het weer wat liefde en aandacht. Voor diegene met twee rechter handen, een uitgelezen kans om waarde toe te voegen.

De woning is met een gebruiksoppervlak wonen van ca. 138m2 tamelijk ruim opgezet. Rondom is de woning voorzien van dubbel glas en wordt deze verwarmd door middel van radiatoren, die zijn aangesloten op een ATAG HR-combiketel van medio 2021, die in eigendom is.

INDELING

Parterre
Hal/entree met meterkast met toegang tot een compacte slaap- en/of werkkamer en de U-vormige woonkamer, die voorzien is van een openhaard, een grote raampartij aan de voorzijde en een schuifpui richting de achtertuin. De keuken is half open en is voorzien van een deugdelijke opstelling met spoeleiland, die voorzien is van diverse inbouwapparatuur en een Amerikaanse koel- / vriescombi. Aan de achterzijde een tussenhal met achterentree met toegang tot het toilet met wandcloset en fonteintje en als laatst de badkamer met douchecabine, whirlpool ligbad en een dubbele wastafel.

Verdieping:
Via de vaste trap nabij de keuken komen we op de overloop, die in verbinding staat met de drie slaapkamers van respectievelijk ca. 13m2, 20m2 en 22m2 groot.

Bijgebouwen:
De stenen berging is gebruikt als saunaruimte en ook vinden we hier de aansluiting en de afvoer voor de witgoed opstelling. Ten behoeve van de elektra hiervoor is er een tweede groepenkast gerealiseerd. Ook vindt u hier de HR-combiketel.

In de houten berging staat een flinke jacuzzi, aangezien deze al geruime tijd niet meer in gebruik is kan de werking hiervan niet gegarandeerd worden.

De woning wordt afgeleverd ‘As is, where is’ hetgeen betekent: wat men ziet, is wat men krijgt. Hieromtrent zal het navolgende artikel in de koopovereenkomst worden opgenomen;

Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 60 jaar oud is en dat de onroerende zaak (grondig) gerenoveerd moet worden. In verband hiermee wil verkoper geen enkele aansprakelijk aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken. Hieronder vallen onder meer zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken die het gevolg zijn van het niet bouwen conform de bouwvoorschriften/ bouwvergunningen/ bestemmingsplanbepalingen e.d. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen om bovenstaande model-tekst van artikel 6.3 door te halen. Dit betekent dat als de onroerende zaak bij de eigendomsoverdracht niet de (feitelijke) eigenschappen bezit die nodig zijn voor een normaal gebruik als woonhuis, dit voor rekening en risico van koper komt. Met andere woorden: koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden. Koper is in de gelegenheid gesteld om de onroerende zaak bouwkundig (te laten) onderzoeken. Koper heeft hier wel/ geen gebruik van gemaakt. Verkoper staat ervoor in dat hij aan koper alle inlichtingen/ feiten heeft verschaft die verkoper in het kader van de mededelingsplicht aan koper behoort over te brengen, met dien verstande dat inlichtingen/ feiten die aan koper bekend of kenbaar zijn op het moment van het tot stand komen van de koopovereenkomst niet door verkoper behoeven te worden verstrekt.

+ Volledige omschrijving

De Waard Makelaars en Taxateurs

Telefonisch bereikbaar tot 17:00

Bel 0517393931

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 269.500,- k.k.
Publicatiedatum 3 July 2024
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 138 m2
Inhoud 515 m3

Energie

Energieklasse E
Isolatievormen Dubbelglas
Soorten verwarming CV ketel
CV ketel type ATAG
CV ketel brandstof Gas
CV ketel eigendom Eigendom
Soorten warm water CV ketel

Garage

Soort garage Geen garage

Bouw

Soort woonhuis Eengezinswoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1947
Dak type Samengesteld dak

Bouw

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Buitenruimte

Tuintypen Achtertuin, Voortuin
Kwaliteit Normaal
Totale oppervlakte 316 m2

Neem contact op

    Heeft u vragen of een bezichtiging inplannen?

    Call Now ButtonBel voor advies