Skip to main content
Beschikbaar

Westmeep ong 8862 DP Harlingen

€ 1.150.000,- v.o.n.
  • 243 m2  woonopp.
  • 1 badkamer
  • 6 kamers

Omschrijving

EXCLUSIEF ZEER ROYAAL LANDHUIS op een grote kavel van 1.880 m2 aan open vaarwater (Bolswardervaart) en direct gesitueerd aan de EEUWEN OUDE EN HISTORISCHE ELFSTEDENROUTE.

Het landhuis heeft een vrij uitzicht over een beschermd natuurgebied het “Hegewiersterfjild’ (van Natuurmonumenten).
Er zijn diverse mogelijkheden voor de indeling zoals bijvoorbeeld een kantoor, slaapkamer en badkamer op de begane grond, een dubbele garage enz. Dit in overleg met de koper. Bijna alle wensen voor de indeling en afwerking zijn mogelijk.

De kavel is onderdeel van Plan Ludinga dat aan de oostzijde van Harlingen wordt ontwikkeld. Een nieuw en uniek woongebied aan de rand van de stad waar de komende jaren het nieuwe Harlingen in een parkachtige en landelijke sfeer zal ontstaan. Het karakter van deze nieuwe en kindvriendelijke wijk met een ziekenhuis, scholen, een speeltuin en winkelcentrum Kimswerda in de directe nabijheid heeft als thema ‘wooncomfort’.
Dit plan is de laatste uitbreiding aan de oostzijde van Harlingen voor de komende tientallen jaren. Dit betekent dat deze kavels voorlopig de laatste kans is om te wonen op deze schitterende locatie.

De energievoorziening wordt gerealiseerd met een aardwarmtepomp en niet met een luchtwarmtepomp. Luchtwarmtepompen hebben een aantal nadelen, ze maken relatief veel lawaai en hebben soms onvoldoende capaciteit bij lage temperaturen. Bij lage temperaturen is het verbruik van elektriciteit van een luchtwarmtepomp vaak hoger dan de opbrengst. Feitelijk wordt de woning dan elektrisch verwarmd wat relatief duur is. Een aardwarmtepomp staat binnen en heeft een veel lager geluidsniveau. De woning van energie is stabiel en niet afhankelijk van de buitentemperatuur. In de zomer kan de woning met dit systeem worden gekoeld. Het bouwbedrijf heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring met de installatie van aardwarmtepompen. Met zonnepanelen is “nul op de meter” mogelijk.
Koopprijs € 1.150.000,00 VON (deze prijs is een indicatie).

Koopprijs is exclusief beschoeiing.

+ Volledige omschrijving

De Waard Makelaars en Taxateurs

Telefonisch bereikbaar tot 17:00

Bel 0517393931

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 1.150.000,- v.o.n.
Publicatiedatum 5 February 2024
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 243 m2
Inhoud 830 m3

Energie

Isolatievormen Volledig geïsoleerd

Garage

Soort garage Aangebouwd steen

Bouw

Soort woonhuis Herenhuis
Soort bouw Nieuwbouw

Bouw

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Buitenruimte

Tuintypen Tuin rondom
Totale oppervlakte 1.718 m2

Neem contact op

    Heeft u vragen of een bezichtiging inplannen?

    Call Now ButtonBel voor advies